top of page
IMG_5170.JPG

Infrarood verwarming

Infrarood vloerverwarming

De IR vloerverwarmingsmatten zijn voorzien van ultradunne metalen verwarmingslinten die onder elk type vloerbedekking zoals laminaat, tegels, parket, marmoleum, PVC stroken en tapijt gelegd kunnen worden. Voor een optimaal rendement dient ongeveer 80% van het vloeroppervlak bedekt te worden met de verwarmingsmatten. De verwarmingsmatten zijn eenvoudig te installeren onder elke type vloer!

Infrarood panelen

IR panelen gebaseerd op nano technologie. Met deze technologie wordt een gelijkwaardige warmteopbrengst bereikt met een lager vermogen in vergelijking tot een traditioneel infrarood warmtepaneel. Zo kunt u een door HSI geleverd paneel met een vermogen van 300 Watt vergelijken met een traditioneel paneel van 400 Watt.


 De voordelen van infrarood (vloer)verwarming

-Infraroodverwarming levert een hoger comfort dan warmtepompen

- Infrarood verwarming levert een hoger comfort dan elke andere vorm van verwarming. Warmte wordt direct overgebracht op de mens zonder medium (lucht). Een prettige/gezonde warmte.

- Warmte is direct voelbaar doordat verwarming direct onder toplaag wordt aangebracht. Vloer dient niet als drager om warmte af te geven. Er hoeft niet eerst water te worden opgewarmd.

- Nagenoeg geen temperatuurverschil tussen plafonds, wanden en vloeren. Normaal is het boven in de ruimte warm en beneden koud. Bij Infrarood verwarming is dat veel meer verdeeld.

- Geen luchtcirculatie: Minder stof in huis, geen huisstofmijt, vocht en schimmels. Stoffen in huis is minder nodig.

- Geen ruimte nodig voor installatie, buffervat, expansievat, etc.

- Geen geluid dat wordt geproduceerd.

- Geen jaarlijks onderhoud. Geen kosten. Geen afspraken die dienen te worden ingepland. Onderhoudsvrij, eenvoudige installatie onder alle vloeren.

- Positieve invloed op energieverbruik. Elke kamer afzonderlijk te regelen via een thermostaat. De verwarming is eventueel ook weg te werken in de wand.

Infrarood verwarming eenvoudiger en efficiënter dan u denkt

 

-30%  minder energie
-Hoog comfort
-2,5 x snellere opwarmingstijd

Bent u geïnteresseerd ?

bottom of page